Culinair recept

Watermeloen ijsjes met chocoladepitjes Staafmixer of blender Grote kom Ijsstokjes 6 kleine (koffie) kopjes 500 gram watermeloen Kleine chocolade bolletjes (verkrijgbaar als taartversiering) 125 gram Suiker 1 Citroen 1 ei Benodigdheden: 1 Ingredienten: Gebruik een pitloze watermeloen of ontpit eerst de watermeloen. Pureer de watermeloen met de suiker en Citroensap voor de “watermeloen” laag en meng het opgeklopte eiwit als laatste door de puree. Zet de schaal met puree een ½ uur in de vriezer. De stappen hierna dienen snel te worden uitgevoerd omdat anders de puree weer op kamertemperatuur komt. Verdeel snel de (bevroren) puree in de kleine kopjes en ‘plant’ in een paar fase de chocolade ´pitjes´. De pitjes zullen zinken naar de bodem, als de puree niet gedeeltelijk bevroren is. 2 3 Je kan veel meer doen met een meloen! Gebruik limoen ijs of pistache ijs als laatste laagje om de schil na te bootsen en druk het goed aan. Zet daarna de kopjes in de vriezer. Na weer een ½ uurtje heb je heerlijke gezonde ijsjes! Veel kookplezier Culinair

Culinair producten restauranttips

Interactieve web vakblad, deze weekblad of uitgave is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het digitaal op uw website plaatsen van digitale gebruiksaanwijzingen.

Kiddomagazine, inspiratiemagazine voor het gezin. Lees publicatie 2Home


You need flash player to view this online publication