Culinair

28 Kiddomagazine | December | Culinair Gezellig samen creatief koken! Zout Ingredienten: - Bladerdeeg of pizzabodem - Kerst vormpjes (ster, kerstboom of kerstklok) - Pot tomatensaus (pastasaus) naar keuze - Cherrytomaatjes, ham, klein salamiworstje, prei, paprika Geraspte kaas 1 Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de bakplaat in. 2 Snijd de bladerdeeg of pizzabodem in de gewenste vormpjes.3 4 Laat de creativiteit over aan de kids en ze zullen genieten van hun eigen kookkunsten! Zoet Ingredienten: - 350 g bloem - 250 g boter - 120 g suiker - 1 zakje vanillesuiker - 2 eidooiers 1 Meng alle ingrediënten in een kom. 2 Voeg de eidooiers en de boter toe en kneed alles tot een glad deeg. 3 Zet het deeg 1 uur in de koelkast. 4 Verwarm de oven voor op 175°C. 5 Rol het deeg uit op een met bloem bestrooid werkblad (ca. 4 mm dik) en steek de vormpjes uit. 6 Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ca. 13 min. lichtbruin. 7 Laat ze afkoelen op een rooster en versier ze eventueel met glazuurpennen Voeg als variatie rasp van een Citroen, 2 eetlepels cacaopoeder of 1 eetlepel kaneel toe aan het deeg voor koekjes met een smaakje. 3 Wrijf de bodem in met tomatensaus en versier de bodem leuk met klein gesneden groente en worst. Culinair

Culinair

Interactieve internet whitepaper, deze weekblad of club blad is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het digitaal bladerbaar maken van digi-onderwijscatalogussen.

Kiddomagazine inspiratiemagazine voor het gezin Lees publicatie 4Home


You need flash player to view this online publication